HABER
SAİT KAPLAN’Bütün Gönül Dostlarımıza Teşekkür Ederim.

Bursa’da gerçekleştiridiğimiz 2014 Bursa Gastronomi ve Bursa yemekleri Festivalinin bitiminde yaşadığım gönül rahatlığımı sizlere teşekkür ederek tamamlamak isterim.

Başta Dernek Başkanımız Reşat Kahraman ve Bursa Aşçılar Derneğim Yönetim Kurulumuzla berber 6 aydır hazirlığını yaptığımız 2014 Bursa Gastronomi ve Bursa yemekleri organizasyonu başarılı bir şekilde noktaladiğimiz için çok büyük mutluluk yaşamaktayim.

Bu sonuçla Başta Bursa Vali Yardımcıma ,Bursa Emniyet müdürümüe,mülkü amirlerime,Çeşitli belediye başkanlarımıa, Bursa Aşçılar Dernek Başkanımız Reşat Kahraman ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımın desteklerine,Panel için Bursaya gelen Tafed Başkanı Zeki Açıköz ve Yönetim Kuruluna,Tafede bağlı Dernek Başkanları ve Yönetim Kuruluna,Aşçılık sektöründe içinde bulunan ve Bursaya gelerek bizlerle beraber olan Şef arkadaşlarımıza,Üniversitelerde görev yapan Akademik hocalarımıza ,Bursada bulunan aşçılık üzerine eğitim vermekte olan üniversite ve lisede görevli hocalarımıza ve öğrencilerimize,2014 Bursa Gastronomi ve Bursa yemekleri Panelinde sponsorluk alan firma sahipleri ve yöneticilerine ,Benimle beraber misafirlerimize en güzel yemekleri sunmak için gecesini gündüzüne katan başta Sous Chefim Recep Alparslan ve mutfak ekibime,Servis Departmanı Müdürü,Şeflerimiz başta olmak üzere bütün servis ekibine sonsuz teşekkürlerimi burdan aşçıhaber vasitasiyla sunmak isterim.